Certificari

In curs de certificare ANRE

Normele legislative in vigoare specifica ca numai firme atestate ANRE sau electricienii autorizati  ANRE, au voie sa intervina in orice lucrare la instalatia electrica indiferent de locatie, fie in locuinta dvs, stradal sau in spatii comerciale.

Un electrician autorizat ANRE, are o legitimatie eliberata de ANRE care ii acorda dreptul sa actioneze asupra instalatilor electrice.

Marca Inregistrata

Depanero Electric   este o marca inregistrata pentru a oferi clientilor servicii de calitate sub un brand cunoscut pe piata din Romania si cea internationala.

Marca conferă personalitate unei firme şi face distincţie intre numele si aspectul produselor şi serviciilor dumneavoastră şi restul produselor sau serviciilor existente pe piaţă.

Prin înregistrare marcii se eliminâ riscul de confuzie in faţa clienţilor, furnizorilor sau terţilor interesaţi.

Inregistrarea mărcii la OSIM (Oficiul din România), OHIM (Oficiul european) sau WIPO (Oficiul international) conferă titularului un drept legal exclusiv asupra mărcii.

Marca inregistrată este un drept de proprietate, fiind singura posibilitate care permite titularului să foloseasca in exclusivitate respectiva denumire sau imagine şi să se opună contrafacerilor sau imitaţiilor.

 

Certificat autorizare schelar

Oferta Depanero Electric  cuprinde servicii de montaj / demontaj / transport schela. Beneficiile utilizarii unor profesionisti in acest domeniu ajung pana la -25% din costul alocat pentru aceste lucrari se pot vedea prin:

In curs de Certificare ISU si ISO

FURNIZORI

CEI MAI MARI FUNIZORI DE MATERIALE ELECTRICE CU CARE LUCREAZA SOCIETATEA NOASTRA: